Neliels ieraksts supermammām - svarīgākajam cilvēkam pavisam mazajiem bērniem.

Kas ir jaunās māmiņas lielākais izaicinājums?

 

Ilgstoši palikt mājās un rūpēties par bērnu, kad iestājas rutīna... 

 

Uzkopšana, gatavošana, bērna pieskatīšana un barošana, kā arī asistēšana pasaules izzināšanā un pirmajos soļos. Tas viss ir nogurdinoši. Pietam, nepaliek īsti laika, lai parūpētos par sevi.

 

Lai uzturētu savu fizisko un emocionālo veselību formā, ir svarīgi pa laikam izkustēties, kā arī socializēties! It īpaši satikties ar citām mammām, kam šajā dzīves posmā ir līdzīgs dzīves ritms un ikdienas izaicinājumi.

 

Skaidrs, ka ziemas laikā pastaigas svaigā gaisā nav tas vienkāršākais uzdevums, kā arī ne tik vienkārši atrast vietu, kur ērti satikties un pavadīt laiku kopā ar citām māmiņām un mazajiem ķipariem. ‍

 

TE IR VIETA JAUNAJĀM MĀMIŅĀM! 

Vēlamies iedrošināt māmiņas vairāk pulcēties un kopā pavadīt laiku. Vai tā ir neliela sanākšana uz rotaļām un sarunām, lekcijas un meistarklases, attīstošas un izglītojošas nodarbības bērniem, vai arī cita veida pasākums, Adventica ir vieta, kur tas ir iespējams.

 

Lai izbaudītu visklusāko un netraucētāko atmosfēru, labākais ciemošanās laiks ir darba dienās 10:00-17:00.

 

Varēsiet izpētīt mazuļu stūri, kā arī bērniņi pārbaudīs, kur nonāk bumbiņas ar vēja plūsmu darbinātajos cauruļu labirintos bumbiņu zonā, iespējams, saliks savus pirmos konstruktora klučus, iepazīsies ar gravitācijas likumiem batutos, vai arī noķers nebeidzamu prieku pārējās atrakciju zonās. 

 

Gaišas, plašas un komfortablas telpas, ar vietu, kur piesēst, iespēja tikt pie supergardas kafijas, māmiņu istaba ar pārtinamo galdiņu, vieta ratiņu novietošanai un citas priekšrocības.

 

Standarta piedāvājumi ieejas biļetēm apskatāmi šeit:

https://www.adventica.lv/cenas

Istabiņu rezervācijām:

https://www.adventica.lv/dzimsanas-dienu-istabas-riga

 

Par individualizētiem piedāvājumiem un sadarbībām sazinieties ar mums - 29666751, [email protected] vai mūsu sociālo tīklu kontos (Facebook, Instagram, TikTok)

 

Foto: Gaiša Nakts Photography (IG @gaisanakts) 

Related news

Subscribe to our newsletter

Subscribe
EverythingIsaGame